Kort of lang, de trainingen van Trainnovation moeten zo precies mogelijk aansluiten op uw behoeften en zijn daarom bijna altijd maatwerk. Wat is de training die u nodig hebt en voor wie? Met een goed gesprek kunnen we al aardig bepalen hoe de training eruit moet gaan zien, maar soms moet er een diepere analyse volgen. Trainnovation beschikt over veel instrumenten én ruime praktijkervaring in de toepassing daarvan. Hiermee bent u verzekerd van de juiste aanpak voor uw uitdaging.

Trainnovation richt zich met zijn trainingen vooral op management, leiderschap, samenwerken en bedrijfsprocessen. Dat kan heel algemeen zijn, met een breed scala aan vaardigheden en gedrag, maar ook trainingen op specifieke aspecten van leiderschap, zoals communicatie, effectief werken of strategieontwikkeling, behoren tot de mogelijkheden.

Voorbeelden van trainingen die Trainnovation graag voor u verzorgt zijn:

Lead Between the Lines:

House of leadership nederlands

Een op het boek “Lead Between the Lines” gebaseerde in-house training, waarin managers vanuit verschillende invalshoeken naar hun eigen dagelijkse praktijk leren kijken. Met behulp van een breinvoorkeurenprofiel leer je hoe je zelf bij voorkeur denkt, je werk uitvoert, communiceert, relaties aangaat en leiding geeft. Doordat we er actief mee werken, leer je dat andere mensen op basis van hun breinvoorkeuren heel anders tegen bepaalde, voor jou logische, zaken zullen aankijken. Hoe ga je met die inzichten om?

In de Lead Between the Lines training maken we gebruik van The House of Leadership, een blauwdruk waarmee je inzicht verschaft in jouw specifieke leiderschapssituatie. Om goed te kunnen leiden, is reflectie een belangrijke vaardigheid om inzichten te verkrijgen over de te volgen weg. Het minimale aantal deelnemers voor deze training bedraagt 8 personen. De training wordt in vier tot vijf dagdelen gegeven, met steeds minimaal twee weken tussen de sessies. Meer informatie nodig? Mail naar sjoerd@trainnovation.nl

Breinvoorkeuren:

Logo Breinvoorkeuren NBI kl

In de jaren tachtig ontwikkelde Dr. Kobus Neethling op basis van intensief onderzoek NBI®, oftewel Neethling Brain Instruments. Het Nederlandse agentschap heeft dat voor onze markt omgedoopt tot Breinvoorkeuren NBI®.

Iedereen heeft z’n eigen breinvoorkeuren en inzicht hierin geeft inzicht in de manier waarop je je werk uitvoert, relaties onderhoudt, communiceert, leiding geeft, etc. Als licentiehouder van Breinvoorkeuren NBI® mag Trainnovation gebruik maken van alle instrumenten. Ik gebruik ze regelmatig voor zowel trainingen, coaching als advies.

Over breinvoorkeuren vindt u hier meer informatie.

Overige trainingen:

De bovenstaande trainingen zijn voorbeelden van wat Trainnovation voor u kan betekenen. Omdat Trainnovation vooral maattrainingen verzorgt, is de kans aanwezig dat uw training er (nog) niet tussen staat. Laat dat u er niet van weerhouden contact met Trainnovation op te nemen. Dat kan via sjoerd@trainnovation.nl of door te bellen naar 06-28149402.