Sinds 2019 ben ik een gecertificeerd executive coach voor Marshall Goldsmith’s Stakeholder Centered Coaching. Dit kan in een 1 op 1 vorm, maar ook met een heel (management)team. In het laatste geval is de minimale teamgrootte vijf personen. Een typisch executive coaching traject neemt 12 maanden in beslag.

Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching zorgt voor gegarandeerde & meetbare leiderschapsgroei door succesvolle leiders te helpen om effectiever te leiden door duurzame positieve gedragsverandering die her- en erkend wordt door anderen (de stakeholders).

Bent u eindverantwoordelijk in uw organisatie en wilt u echt weten hoe u het doet in de ogen van degenen die u leidt? Bent u bovendien bereid uw eventuele mindere gedragingen in samenwerking met uw belangrijkste stakeholders aan te pakken? Bent u benieuwd hoe het Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching proces werkt? Neem dan contact op om uw specifieke situatie te bespreken.
Telefoon: 06-28149402
E-mail: sjoerd@trainnovation.nl

Overige coaching:

Eén op één leiderschapscoaching:

Voornamelijk voor (middle)managers en startende leidinggevenden. Trainnovation helpt managers weer het overzicht terug te krijgen in hun drukke werkzaamheden. Trainnovation put daarbij onder andere uit een lange ervaring als manager en uit diverse praktische tools. Startende leidinggevenden krijgen bij coaching door Trainnovation hulp in het vinden van de meest effectieve en efficiënte manieren om hun nieuwe functie goed uit te kunnen voeren. Zo wordt een gooi in het diepe niet een verdrinking.

Teamcoaching:

Soms presteert een team onder het gewenste niveau en moeten er acties ondernomen worden. Maar welke? Trainnovation gaat met u en de teamleden in gesprek en zal een voorstel doen om het team weer terug te krijgen op (of, liever nog, boven) het gewenste niveau. Bij teamcoaching kunt u denken aan begeleiding bij veranderprocessen, ideeën generatie of het aanleren van praktische vaardigheden om als team efficiënter en effectiever te functioneren.